Dagschotels

April 2019

02/04: Penne met spekjes en rode pesto
03/04: Steak (180g) choron, sla en frietjes
04/04: Schnitzel met pasta en tomatensaus
05/04: Tongrolletjes met prei en krielaardappelen

09/04: Penne met ham en kaas
10/04: Chipolata met Vichy-wortelen en aardappelen
11/04: Kippenreepjes ‘waterzooi’ met rijst
12/04: Kabeljauwhaasje met mosterdsausje en kroketjes

16/04: Lasagne ‘maison’
17/04: Gegratineerde kippenborst met mozzarella en frietjes
18/04: Ardeense kotelet, witloofsalade en gebakken aardappelen
19/04: Perzik met tonijn en frietjes

23/04: Ravioli van kreeft met tomatenroomsausje
24/04: Braadworst met stoemp van de dag
25/04: Gevulde tomaat met aardappelpuree
26/04: Zeebarbeel met choronsaus, witloof en aardappelen

30/04: Capellini met rundsreepjes en curry